Michelle van Os nieuwe leider Helpling Nederland

Geen reacties
Tags: ,
Posted 09 okt 2017 in nieuws

Michelle van Os neemt de rol van managing director bij Helping Nederland over van Floyd Sijmons, die het lokale filiaal in 2014 hielp oprichten.

Voor Van Os is het een interne promotie. Ze was bij de oprichting van het bedrijf al actief vanuit het hoofdkantoor in Duitsland, waar ze hielp bij het optuigen van de Nederlandse vestiging. De afgelopen jaren leidde ze als rechterhand van de huidige managing director het twintig koppige operationsteam.

“Persoonlijk vind ik het enorm belangrijk om het gebruiksgemak van het platform voor de huishoudelijke hulpen te vergroten. Zo wordt het voor hulpen makkelijker om hun agenda flexibel in te delen en een klantenbestand te onderhouden via ons platform”, aldus de nieuwe teamleider.

In de komende maanden zal Van Os zich voornamelijk richten op het vormen van een sterk team om de corebusiness van Helpling, schoonmaak, verder te laten groeien in heel Nederland. Daarnaast wil het, zoals eerder aangekondigd, naast schoonmaak ook gaan bemiddelen voor andere klussen in en rondom huis. Het is niet duidelijk hoeveel haast de Rocket Internet-dochter daarmee heeft.

Helpling ontving voor 72 miljoen dollar investeringen uit Azië en recent van Unilever om het bedrijf gaande te houden.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment