Digital Transformers Award naar Royal FloraHolland

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 06 okt 2017 in nieuws

Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland heeft gisteren de Digital Transformers Award 2017 in de wacht gesleept. Van der Bijl, Chief Digital Officer & CIO bij Royal FloraHolland, wordt onder meer geprezen om zijn natuurlijke leiderschap, dat tot een ‘branche-overstijgende transformatie’ heeft geleid. Hij is hiermee de opvolger van Robert van Geffen (Philips) en Anouk Beeren (Deli XL), die de prijs in voorgaande jaren wonnen.

‘Vanuit natuurlijk leiderschap brengt Gerhard een complexe en conservatieve branche volop in beweging,’ aldus Anouk Beeren, die dit jaar samen met Robert van Geffen de jury vormde. ‘Niet alleen Royal FloraHolland, maar de volledige sector transformeert mee. Een enorme uitdaging, die Gerhard met overtuiging en flair weet te volbrengen. Hij is een natuurlijke leider en verbinder, die weet hoe hij mensen kan overtuigen en mee kan krijgen.

De Digital Transformers Award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten. De prijs ondersteunt de digitale ontwikkeling van bedrijven door op onderscheidende wijze inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden te bieden. Dit jaar werden de finalisten gekozen uit een longlist met meer dan vijftig kandidaten.

Naast Gerhard van der Bijl dongen mee, Eric van Westbroek (PostNL), Frank Verkerk (ABN), Han-Menno Depeweg (NRC Media), Lara Ankersmit (NOS) en Peter Sonke (KPN).

 

 Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment