Thema, sprekers en locatie 6e editie Digital Dinner Amsterdam bekend

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 07 sep 2017 in nieuws

Inventing Future Interfaces. Hoe gaan we om met machines? In hoeverre leidt technologie ons? En hoe pas je dit toe? Digital Dinner staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van internationale sprekers die in hun expertise koploper zijn op dit gebied. Zij zullen hun visie op design tools, augmented reality en toekomstige interfaces met ons delen.

Digital Dinner 2017, onderdeel van Amsterdam eWeek, draait ieder jaar om persoonlijke verhalen, creativiteit en technologie. Zo’n 100 senior creatieven, design directors en strategen van vooraanstaande digitale bureaus, start-ups en merken ontmoeten elkaar. Met als enige doel om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.

De eerste creatieve spreker die tijdens deze editie presenteert en die we mogen onthullen is Remon Tijssen (Kinetic Aesthetic). Remon was hiervoor werkzaam als Global VP of Design van Adobe en heeft net z’n nieuwe startup Whorl gelanceerd. De tweede spreker is Galit Ariel. Galit staat ook wel bekend als digital hippie. Zij is creatief strateeg en kan niet wachten tot de term ‘disruptive innovation’ niet meer gebruikt wordt. Zij verkent de context en het effect dat de implementatie van augmented reality heeft op identiteit, privacy en maatschappij. De derde spreker zal binnenkort aangekondigd worden.

De locatie voor deze editie is een combinatie van creatieve en culturele broedplaats, waar je tevens fantastisch kunt eten: restaurant De Goudfazant. Elk jaar is het diner vooraf uitverkocht. De meeste plaatsen zijn inmiddels bezet, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar via www.digitaldinneramsterdam.nl

Digital Dinner Amsterdam is een initiatief van Emerce, in samenwerking met Dutch Digital Agencies, ACHTUNG! mcgarrybowen, Google Zoo en Superhero Cheesecake. Digital Dinner is sponsored by Adobe and our friends are Made.For.Digital, Pop The Campaign and Bert Hagendoorn.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment