Naamgever Zandbeek Communication Group overleden

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 07 sep 2017 in nieuws

Na een kort ziekbed is op 5 september ondernemer Willem van Zandbeek op 65-jarige leeftijd overleden. Hij richtte in 1995 marketing- en communicatiebureau Zandbeek Communication Group op.

Van Zandbeek startte zijn carrière als journalist. Dat was hij voor verschillende titels van Brabant Pers en voor NieuwsTribune, het huidige MarketingTribune.

Eind jaren tachtig maakte hij de overstap naar de PR-wereld. Hij zette een Europees netwerk van corporate communicatie- en PR-bureaus op voor een internationale reclameketen en startte al snel zijn eigen bureau.

Tussen 1995 en 2017 groeide Zandbeek Communication Group onder leiding van Van Zandbeek en echtgenote Thérèse uit tot een contentmarketing- en PR-bureau met vestigingen in Eindhoven en Maastricht. Het bureau ontwikkelt communicatieoplossingen voor opdrachtgevers die actief zijn in de zakelijke markt, overheidssector en consumentenmarkt.

Van Zandbeek vormde tot vlak voor zijn overlijden samen met zoon Jasper (37) en dochter Fleur van Zandbeek (36) de directie van Zandbeek Communication Group. Beiden hadden sinds 2013 al de operationele leiding. Dochter Fleur volgt haar vader formeel op als algemeen directeur. Zoon Jasper is directeur strategie.

Van Zandbeek laat echtgenote, drie kinderen en vier kleinkinderen na.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment