Nieuw op LinkedIn: video

Geen reacties
Tags: , , , , , ,
Posted 24 aug 2017 in nieuws

Het eerste sociale netwerk is LinkedIn er niet mee en het is ook geen voorloper. Sterker nog, misschien is de Microsoft-dochter wel een van de laatste internationaal grote netwerken die deze nieuwigheid introduceert: de mogelijkheid om video te uploaden.

Poezenfilmpjes of challenges hoef je er niet te verwachten. Als het aan LinkedIn ligt blijft het ook met video strictly business. Het bedrijf hoopt op filmpjes waarin bedrijven, ondernemers, specialisten of werknemers hun bijzondere expertise delen met anderen. Of simpel een beschrijving van hoe een zakelijke project zich ontwikkelt. Anderen zullen video willen inzetten om meningen en visies te ventileren.

“We hebben talloze voorbeelden gezien van hoe conversaties de carrière van onze leden vooruit helpen. Daarom blijven we investeren in nieuwe manieren om goede content te ontdekken en bij te dragen aan de gesprekken die ertoe doen voor jou”, aldus LinkedIn in de blij zoemende aankondiging.

Video’s kunnen enkel via de mobiele app worden ingezonden. Het is mogelijk ze te delen op LinkedIn, Twitter en Facebook. Embedden op andere sites kan niet.

Foto: Het Nieuwe Instituut (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment