Amerikaanse Consumentengids negatief over Microsoft Surface

Geen reacties
Tags: ,
Posted 11 aug 2017 in nieuws

De Amerikaanse Consumentengids – het gezaghebbende Consumer Reports – waarschuwt voor Surface apparaten van Microsoft. De non-profit organisatie komt na een enquête onder 90.000 gebruikers tot de conclusie dat een kwart van de apparaten na twee jaar gebreken gaan vertonen.

Meestal gaat het om problemen met aanraakschermen, het bevriezen van schermen en software crashes. Ook hebben gebruikers problemen om de apparaten zelfs op te starten.

Microsoft scoort in dit opzicht slechter dan andere fabrikanten, stelt de gids. Volgens Jan Dawson, een analist van Jackdaw Research, heeft Microsoft nog te weinig ervaring met de duurzaamheid van hardware.

Er is echter ook kritiek op de bevindingen van het blad. Recentere modellen zijn niet meegenomen. De bevindingen gaan alleen over de Surface Laptop van 128GB en 256 GB en de Surface Book van 128GB en 512GB.

Microsoft zegt zich niet te herkennen in de kritiek. Iedere Surface generatie wordt volgens het bedrijf alleen maar beter.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment