Nieuwe site voor reislustige buitensportliefhebbers

Geen reacties
Tags: ,
Posted 11 aug 2017 in nieuws

Er is een nieuwe website gelanceerd voor liefhebbers van buitensportactiviteiten, Mountainreporters.com. Oprichter Edwin Hagenouw ziet het een logische aanvulling op zijn wintersportwebsite SnowRepublic, die sinds 2008 bestaat.

Mountainreporters biedt reisverslagen en -video’s over actieve vakantiebestemmingen en sporten als mountainbiken, raften, hiken en bergbeklimmen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over kleding, materialen, het weer, wellenss, et cetera. “SnowRepublic is met name gericht op skiën en snowboarden en de maanden september tot en met april. Mountainreporters is breder en is gericht op alle andere outdoor activiteiten, twaalf maanden per jaar,” legt Hagenouw het verschil uit. “De nieuwe site zal in de wintermaanden dus parallel draaien aan Snowrepublic met artikelen die niet gaan over skiën en snowboarden.”

Er is een overlap qua bezoekers, stelt Hagenouw, maar de doelgroep voor Mountainreporters is groter. “De gemiddelde leeftijd ligt inmiddels tegen de 40 jaar, met een 50/50 verdeling mannen/vrouwen. Ons verdienmodel bestaat uit betaalde promotie van gebieden en aan outdoor gerelateerde ondernemingen. Onze founding partners zijn Club Med, Stubai, Serfaus-Fiss-Ladis, Salomon, Buitensport Four Seasons en Voigt Travel.”

Op de korte termijn wil Hagenouw tot de top-drie outdoor websites van Nederland en België behoren. “Voor de langere termijn willen we dezelfde positie bereiken in een aantal West-Europese landen.”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment