bunq lanceert premiumdienst voor vast bedrag per maand

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 01 aug 2017 in nieuws

Jongerenmerk bunq lanceert vanavond een premiumdienst, die volgens het bedrijf zelf een ‘volledig nieuw concept voor bankieren’ belooft te worden. Voor 7,99 euro per maand kunnen rekeninghouders onbeperkt gebruik maken van de diensten van de online bank. Ook voor geldopnames in vreemde valuta of roodstand hoeft niet te worden betaald.

Met de komst van premium is ook de bunq app ‘radicaal vernieuwd’, met een grote nadruk op gebruikersgemak. Onder meer kan MasterCard direct worden gekoppeld aan de rekening.

Met een CVC-code die elke paar minuten automatisch ververst in de bunq app (en niet op de pas wordt gedrukt) hebben criminelen volgens bunq ‘niets aan het kaartnummer van gebruikers, zelfs als deze wordt gestolen’.

Ook zijn mobiele betalingen direct via Android telefoons mogelijk. De gebruiker houdt zijn of haar Android telefoons tegen de PIN terminal en de betaling wordt direct uitgevoerd: gebruikers kunnen nu dus kiezen of ze hun pas of telefoon gebruiken.

Met WhatsApp betaalverzoeken kunnen ‘bunqers’ tot slot realtime betaalverzoeken delen via e-mail, WhatsApp of Messenger. Ontvangers van de link betalen via iDEAL, waarbij het geld direct op de rekening van de bunqer staat – ongeacht de bank waarmee wordt betaald.

Bunq werd najaar 2016 gelanceerd als mobile only bank. Inmiddels is het merk ook in Duitsland gelanceerd.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment