Building Blocks doet Nederlandse overname

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 10 jul 2017 in nieuws

Het Engelse bureau Building Blocks neemt zijn Nederlandse tegenhanger Tricode over, een partij die is gespecialiseerd in techniek voor customer experience management.

Hoeveel voor de overname is betaald, houden de partijen wel voor zich. Wel vertelt moederbedrijf Dept, het Nederlandse netwerk van digitale bureaus, dat het de omzet van Building Blocks doet groeien van tien naar veertien miljoen euro.

“We zijn uiteraard heel blij met Tricode in de Building Blocks-familie”, aldus Jasper van de Luijtgaarden, CEO van Building Blocks. “De samenwerking gaat ons helpen onze doelstellingen te bereiken en onze aanwezigheid in de Benelux- en Balkanregio’s te vergroten, terwijl we tegelijkertijd onze technische kennis kunnen ontwikkelen en onze klanten wereldwijd nog beter van dienst kunnen zijn.”

Evert Jan van Schuppen, CEO van Tricode geeft aan: “Dit is een geweldige stap voor ons bedrijf en onze klanten, die kunnen profiteren van de verschillende diensten die Building Blocks en het bredere Dept netwerk kunnen aanbieden, inclusief advies en strategie, design en online marketing.”

Tricode realiseerde in 2016 een omzetgroei van 34 procent. Het bedrijf uit Veenendaal bedient met zo’n zestig man klanten als Liberty Global, Koninklijke Bibliotheek en Rabobank.

Foto: Stacey MacNaught (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment