Mr Travel: online reisplatform van Peter Langhout

Geen reacties
Tags: ,
Posted 04 jul 2017 in nieuws

Busondernemer Peter Langhout is terug van weggeweest. Hij heeft het online reisplatform Mr Travel gelanceerd, dat moet fungeren als reisgids, adviseur en boekingssite.  

Vooralsnog is de site echter vooral gericht op boekingen. De fulfillment daarvan wordt verzorgd door Floow, Isropa, One2gether Travel, Pelikaan Reizen en WinterTrex. Alle zijn lid van de SGR of hebben een soortgelijke garantieregeling.

Het aanbod betreft nu Europese bestemmingen, maar eind dit jaar zullen verre reizen worden toegevoegd. Daarnaast is het de bedoeling dat de consument in de toekomst zelf pakketten samen kan stellen.

De reizen worden niet alleen op mrtravel.nl maar ook op tal van andere websites die in handen zijn van Langhout aangeboden, zoals italievakanties.nl en curacaovakanties.nl. Die laatste is nog niet live, omdat de focus zoals gezegd eerst op Europa ligt.

Peter Langhout Reizen kwam in 2005 in de financiële problemen. Drie particuliere investeerders zorgden begin 2006 voor een doorstart. Het bedrijf is sinds 2015 in handen van het busbedrijf Havi Travel.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment