Intrakoop en Jumbo leveren online boodschappen aan de zorg

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 26 jun 2017 in nieuws

Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie in de zorg, en supermarktketen Jumbo werken voortaan samen. Als eerste retailer gaat Jumbo via Intrakoop de wekelijkse (online bestelde) boodschappen leveren aan de zorg.

In de zorg worden levensmiddelen steeds vaker lokaal ingekocht door zorgmedewerkers in plaats van door centrale inkoopafdelingen. Beide organisaties gaan daarom leveren aan 600 zorginstellingen die reeds lid zijn van Intrakoop via Jumbo.com. Zorgmedewerkers kunnen in een gepersonaliseerde online omgeving hun boodschappen bestellen.

Net als in de winkels geldt online een laagste prijsgarantie en Intrakoop-leden profiteren van extra ledenvoordeel.

De boodschappen worden vanuit de lokale Jumbo-supermarkt door een vertrouwde medewerker tot in de keuken van de woongroep bezorgd, op het moment dat het de zorginstelling goed past.

Intrakoop en Jumbo hebben met Lunet Zorg ‘goed gekeken’ naar een optimale dienstverlening voor de zorg. Zo zijn er goede afspraken gemaakt over de regels waaraan bezorgers zich op de terreinen van Lunet Zorg houden. Iedere bezorger beschikt dan ook over een Verklaring Omtrent Gedrag.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment