Archos pakt uit met betaalbare smartphones

Geen reacties
Posted 19 jun 2017 in nieuws

De Franse fabrikant Archos brengt deze zomer een viertal nieuwe Android-smartphones uit, deels dankzij een samenwerking aan met het Chinese ZTE.

De Archod Diamond Alpha, Diamond Gamma, Sense 55S en Sense 50x zijn stuk voor stuk betaalbare Android smartphones, maar de twee Diamond modellen zijn wel iets duurder dan we van Archos gewend zijn.

Het topmodel Archos Diamond Alpha is voorzien van een 5,2 inch-scherm met Full HD-resolutie. Achterop zit een dubbele 13 megapixel-camera, voorop een 16 megapixel-camera. Het toestel ligt vanaf juli in de winkels voor 399 euro.

De Diamond Gamma is een flink stuk goedkoper, namelijk 199 euro. Uiteraard is de hardware minder imponerend, met een enkele 13 megapixel-camera achterop en 3GB werkgeheugen. Vreemd genoeg zit er wel een groter scherm op.

De Archos Sense 55S is een randloos model zoals we dat kennen van de Samsung Galaxy S8, en kost slechts 199 euro. Daarvoor levert Archos een 5,5 inch-scherm, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 8 megapixel-camera aan beide kanten.

De Archos Sense 50X is een zogeheten toughphone die tegen een stootje kan. Het toestel is niet alleen waterdicht, maar ook schok- en valbestendig. Het toestel heeft een 5 inch-scherm, 1,5GHz quadcore-chip, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en accu met een capaciteit van 3500 mAh. Je betaalt 249 euro.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment