New York Times, Bellingcat en Hackerspace op Dutch Digital Day

Geen reacties
Tags: ,
Posted 16 jun 2017 in nieuws

De sprekers van Dutch Digital Day zijn bekend, de derde editie van de inspiratiedag van Dutch Digital Agencies. Centraal thema is: de impact van digitale superkrachten.

In een tijd van alternatieve feiten, naderende vloedgolven en vergaande vrijheidsverwaarlozing is er nog meer reden om impact te maken en de wereld verder te veranderen. Daarom staat Dutch Digital Day op vrijdag 30 juni in het teken van ‘With great power comes great responsibility‘.

De locatie is Undercurrent in Amsterdam.

Eerder werden Yu-Kai Chou (SXSW-spreker en Gamification Expert) en Mandy Smith (TEDx-spreker en bekend met Papersmith), Justin van der Lek (Visual Effects Artist, o.a. Star Wars), Taira Akbar (producent documentaire ‘When two worlds collide‘) en Sam van Aken (Tree of 40 Fruit) al aangekondigd.

Inmiddels kunnen Christiaan Triebert van Bellingcat en Deborah Acosta (videojournalist New York Times) aan de line up toegevoegd worden. Japie Stoppelenburg zal ingaan op de eeuwige strijd als creative aan de hand van zijn boek ‘You are a legend and everybody else sucks‘. Pieter Omvlee van Sketch zal dieper ingaan op het ontstaan van Sketch en de manier waarop dit zijn leven veranderd heeft. De dag zal worden afgesloten door icoon Mitch Altman van Hackerspace, die zal vertellen over de impact van hacken.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment