Active Ants sluit aan op netwerk van Fietskoeriers.nl

Geen reacties
Posted 09 jun 2017 in nieuws

Webwinkels die werken met fulfillmentspecialist Active Ants kunnen hun orders gaan uitleveren via het landelijk dekkende netwerk van Fietskoeriers.nl. Dille & Kamille is de eerste die dat gaat doen.

De een won onlangs de Shopping Award voor Game Changer van 2017 wel (Fietskoeriers.nl) en de ander net niet (Active Ants). Dat leidde niet tot onmin maar juist tot samenwerking, zo leggen de twee partijen vanochtend uit.

Eddy te Rietstap, mede-eigenaar van Fietskoeriers.nl: “Mensen worden blij van een fitte fietskoerier aan de deur en er zijn minder opstoppingen door al die bezorgbusjes. Geef ons de ruimte in de stad, en de stad krijgt die ruimte dubbel en dwars terug.” Zijn bedrijf is actief dertig steden en bereikt daarmee zestig procent van de Nederlandse huisadressen, ook same day.

Dille & Kamille wilde zijn klanten milieuvriendelijk kunnen bedienen en riep de hulp van zijn leverancier, Active Ants, in. Na een korte proefperiode is de samenwerking breder getrokken en wordt nu aangeboden aan het hele klantenbestand.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment