Dutch Digital Design krijgt brede vakjury

Geen reacties
Tags:
Posted 07 jun 2017 in nieuws

Dutch Digital Design, het podium voor het beste Nederlandse digitale werk, heeft een 12-koppige vakjury aangesteld. Die moet allerlei cases helpen aandragen en selecteren, die daarna via de verschillende kanalen onder de aandacht worden gebracht in zowel binnen- als buitenland.

Voor de samenstelling van de jury is bewust een brede vertegenwoordiging vanuit de industrie gekozen. De jury en bestaat uit Bram van Dijk (RTL Nieuws), Esmee Lechner (DDB & Tribal Amsterdam), Willem van Roosmalen (Homerun), Gert Franke (Clever Franke), Liza Enebeis (Studio Dumbar), Daniel Sytsma (Achtung! / Studio Kraftwerk), Jort de Vries (Blendle), Dionne van Dijk (TamTam), Jordi Romkema (Superhero Cheesecake), Henk Haaima (Mirabeau), Wout Withagen (Freshheads), Hannes van Raaij (Triple). De vakjury staat onder leiding van Bert Hagendoorn (Dutch Digital Design).

De website van Dutch Digital Design is onder meer uitgebreid met een inzendformulier, dat tot stand is gekomen door de samenwerking met het platform Homerun. Via dit inzendformulier kan iedereen projecten aanmelden om in aanmerking te komen als Dutch Digital Design case.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment