Nieuwe directie Rabo richt zich op digitale transitie

Geen reacties
Tags:
Posted 01 jun 2017 in nieuws

De dagelijkse leiding van Rabobank gaat op 1 september 2017 over naar een groepsdirectie van tien personen onder leiding van de huidige bestuursvoorzitter Wiebe Draijer. De focus komt te liggen op de digitale transitie.

Volgens Wiebe Draijer kan de bank met deze wijziging de verandering van Rabobank richting markt en in digitalisering verder versnellen. Met de nieuwe groepsdirectie zijn alle belangrijke klantsegmenten in de top van onze bank vertegenwoordigd. ‘Met een groepsbrede aandacht voor digitalisering en talent op ons hoogste uitvoerende bestuursniveau sluiten we beter aan op de veranderingsagenda van de coöperatieve Rabobank.’

De Digital Transformation Officer in de persoon van Bart Leurs (45) is verantwoordelijk voor de groepsbrede digitalisering van de dienstverlening, innovatie en Fintech. Voor de verdere versterking van de cultuur, leiderschap en talentontwikkeling wordt de rol van Human Resources opgenomen in de groepsdirectie. Leurs werkte in het verleden voor ING België.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment