Blokker Holding verkoopt Leen Bakker aan Gilde

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 23 mei 2017 in nieuws

Blokker Holding en Gilde Equity Management hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van woonwarenhuis Leen Bakker. Geruchten daarover deden al de ronde. De Centrale Ondernemingsraad van Blokker Holding is om advies gevraagd.  

De verkoopsom is niet bekend gemaakt. Gilde is ook eigenaar van Kwantum, maar de merken blijven onafhankelijk van elkaar bestaan, zo laat de investeerder weten.

De formule zette begin 2009 de eerste stappen op het gebied van e-commerce. Het online assortiment werd daarna steeds verder uitgebreid. In 2014 werd een nieuwe merkidentiteit en een nieuw winkelconcept gelanceerd rond inspiratie, beleving en service. De webwinkel werd voorzien van digitale meetopties en koophulpen.

De basis voor Leen Bakker werd gelegd door Cornelis Bakker. Zijn textielwinkel in Rotterdam groeide in bijna een eeuw uit tot een van de grootste woninginrichters van Nederland en België. Leen Bakker realiseert een jaaromzet van meer dan 330 miljoen euro.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment