Dutch Technology Week in het teken van verbinden

Geen reacties
Tags: ,
Posted 16 mei 2017 in nieuws

Maandag is de 6e editie van de Dutch Technology Week officieel geopend in het Klokgebouw in Eindhoven. Ruim 250 gasten werden meegenomen langs een aantal bijzondere en innovatieve ontwikkelingen. Zo was er een expositie van projecten van TU/e- en Fontys-studententeams en de opening van een mobiele escaperoom.

Technology Connects is dit jaar het thema van de DTW, oftewel geen groei zonder samenwerking en verbinding. De DTW maakt de kracht en het bijzondere karakter van de hightech sector zichtbaar. Volgens Harry van Dorenmalen (vice chairman IBM Europe en portefeuillehouder Health Economic Board Amsterdam) is van het grootste belang ‘dat wij elkaar opzoeken en samenwerken om onze positie in de wereld te behouden en te versterken.’

De 6e editie van de DTW wordt zaterdag (van 11.00 uur tot 17.00 uur) afgesloten met een grote ‘publieksdag’. Op vijf aansprekende locaties in Brainport Eindhoven en op vier locaties in Noord-Nederland geven toptechnologie bedrijven een kijkje in de keuken van hun organisatie. Iedereen kan zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan innovaties die de wereld veranderen.

Technologie is geen doel op zich, zeggen de organisatoren, maar het middel om deze uitdagingen aan te pakken. Hier wordt één week lang door de high tech sector bij stilgestaan: samenwerkende partners organiseren met elkaar meer dan 50 activiteiten.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment