Icemedia naar Goud Uberconnected

Geen reacties
Tags: ,
Posted 09 mei 2017 in nieuws

Merkactivatiebureau Goud Uberconnected neemt digitaal bureau Icemedia over. Dat bureau blijft verder gewoon bestaan en oprichter Sven Rusticus gaat mee. Fysiek voegt Icemedia zich overigens wel bij Goud Uberconnected in het Olympisch Stadion.

De overname een reactie op een sterke vraag onder klanten naar verbreding van het dienstenportfolio. ‘Vooral op het gebied van merkactivatie, social media en community management. We hebben nu direct toegang tot alle merkactivatie en social media specialisten en faciliteiten.’

Icemedia bestaat al sinds 2001 en heeft aardig wat merken begele, zoals Gamma, ING, KLM, Douwe Egberts, Triodos Bank, Wereled Natuur Fonds en de Nationale Postcode Loterij.

Het bedrijf heeft ook een maatschappelijke component. Het zet zijn ervaring en kennis in voor onder andere het Wereld Natuur Fonds, Save the Children, Stichting Vluchteling, KNGF, Cordaid en het Leger des Heils. Het bedrijf is een van de initiatiefnemers van Nederland Kantelt en medeoprichter van GreenTown Curaçao.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment