‘Horeca is hoge tarieven Thuisbezorgd beu’

Geen reacties
Tags: ,
Posted 28 apr 2017 in nieuws

Horecapartijen zijn de hoge tarieven van maaltijdbemiddelaar Thuisbezorgd.nl beu. De commissie van 12 procent per bestelling is te hoog en wordt almaar hoger, klagen de uitbaters tegenover Trouw.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) riep deze week zijn leden op om meer zelf klanten te werven, bijvoorbeeld via sociale media. KHN-voorzitter Robèr Willemsen vertelde in een uitzending van BNR nieuwsradio dat de horecaondernemer baas in eigen huis moet blijven.

BNR had geconstateerd dat sommige ondernemers bij een bezorgde bestelling een brief meegaven met daarin het verzoek om voortaan de bestelling direct bij de zaak te bestellen.

KHN erkent overigens dat de website voordelen heeft. De reclame die Thuisbezorgd maakt, zorgt voor extra bestellingen. ‘Maar ze zijn zo dominant op de markt dat restauranthouders bijna verplicht zijn de site te gebruiken.’

Jitse Groen, oprichter van moederbedrijf Takeaway.com, is absoluut niet gediend van de klachten van KHN: ‘Ze proberen over de rug van een normaal bedrijf hun club te verkopen. Ik vind het schandalig.’Lees het volledige bericht op Emerce » Regards saeide 0 reply share quick links undergraduate studies postgraduate studies related articles qs world university rankings by subject 2017 coming soon how much can you earn with an writing a critical lens essay engineering degree


Add Your Comment