Samsung boekt grootste winst sinds 2013

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 27 apr 2017 in nieuws

Samsung lijkt het debacle van de Samsung Note alweer achter zich te hebben gelaten. Het bedrijf presenteerde donderdag solide kwartaalcijfers. De winstcijfers zijn terug op het niveau van 2013.

Die winst kwam neer op omgerekend 6,7 miljard dollar, 46 procent meer dan een jaar geleden. De operationele winst steeg 48 procent, vooral dankzij de verkoop van componenten en geheugens.

Toch daalde de omzet van de mobiele tak. De operationele winst lag vergeleken met vorig jaar in het eerste kwartaal 47 procent lager. Dat resultaten worden mogelijk weer beter na de verkopen van de Galaxy S8. De vraag naar dit toestel is groter dan verwacht.

Vanaf juni levert Samsung bovendien een opgeknapte versie van de Note 7.

Het zijn niettemin onrustige tijden voor Samsung. Topman Lee Jae-yong werd onlangs gearresteerd omdat hij een grote rol speelt in het corruptieschandaal rond president Park.Lees het volledige bericht op Emerce » Ucla gets its strongest rank for an engineering subject in this field, having climbed from 12th to pay to write essay to https://www.essaydragon.com/ 5th in the world for electrical engineering this year


Add Your Comment