Betaalap Venmo van PayPal blijkt groot succes

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 27 apr 2017 in nieuws

PayPals app Venmo heeft in het eerste kwartaal van dit jaar 6,8 miljard dollar aan transacties verwerkt, twee keer zoveel als vorig jaar. De app, die drie jaar terug werd overgenomen als onderdeel van de acquisitie van Braintree, blijkt een van de nieuwe pijlers onder PayPal te zijn.

In welke mate Venmo heeft bijgedragen aan de omzet van 2,9 miljard dollar is niet duidelijk. In totaal verwerkte PayPal in het eerste kwartaal 99 miljard dollar aan betalingen, 23 procent meer dan vorig jaar. De winst bedroeg 384 miljoen, tegen 365 miljoen vorig jaar.

Er kwamen in het kwartaal 6 miljoen nieuwe gebruikers bij, wat het totaal brengt op 203 miljoen. PayPal verzorgt ook transacties voor Uber, Airbnb en Facebook Messenger.

PayPal werd in 2015 losgekoppeld van eBay en heeft nu een zelfstandige status.Lees het volledige bericht op Emerce » We can only guess at the cause possibilities include a difference in their design, a lack of burn-in , or simply, the same sound being pushed through moved there a smaller opening


Add Your Comment