Groningen zoekt blockchainondernemers

Geen reacties
Tags: ,
Posted 24 apr 2017 in nieuws

De provincie Groningen en het ministerie van Economische Zaken zijn op zoek naar Groninger IT-ondernemers die met de nieuwe blockchaintechnologie aan de slag willen. Zij worden opgeroepen mee te doen met de competitie Small Business Innovation Research (SBIR).

Op 2 mei wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd voor ondernemers. Tijdens deze zogeheten post-hackathon meetup van de Dutch Blockchain Hackathon vindt de start van de competitie plaats.

De Small Business Innovation Research-competitie daagt ondernemers uit nieuwe producten of diensten te ontwikkelen die de overheid nodig heeft. De ondernemingen met de beste ideeën en bijbehorende offerte krijgen de opdracht voor een haalbaarheidsonderzoek. De meest kansrijke haalbaarheidsonderzoeken krijgen vervolgens de opdracht om hun product verder te ontwikkelen.

In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar, waarvan 500.000 euro van het ministerie van Economische Zaken en 250.000 euro van Groningen en 250.000 euro van Limburg.Lees het volledige bericht op Emerce » If you tap on the screen as you’re carrying an item, you will throw it in the direction https://trackingapps.org/spy-apps-iphone/ that the item was facing


Add Your Comment