Slimme spiegel voor de prijs van een smartphone

Geen reacties
Tags: ,
Posted 24 apr 2017 in nieuws

Het is zeker niet de eerste slimme spiegel op de markt, maar het Duitse Dirror wil zeker een van de grotere spelers worden. Op een persconferentie van het IFA congres in Lissabon toonde het Berlijnse afgelopen week zijn eerste compacte model. Grotere spiegels volgen.

De Dirror S, M en L (small, middle en large) is een aanraakscherm met een volwaardige versie van Windows 10. Je kunt er het huis mee aansturen – licht, geluid en muziek – maar ook een jurk mee bestellen. Daarnaast zijn typische zakelijke toepassingen denkbaar.

Ook kan het scherm worden gebruikt om tv te kijken, of de zelfgemaakte fotocollectie.

Maar de grote doorbraak moet de prijs worden. De Dirror gaat uiteindelijk minder dan 500 euro kosten, evenveel als een premium smartphone.

Het Berlijnse bedrijf wil op de IFA in Berlijn in september voor het eerst naar buiten treden, maar heeft al wel enkele honderden exemplaren van het huidige model verkocht. Die heeft de afmeting van een bescheiden kapspiegel.Lees het volledige bericht op Emerce » All you have to do is just provide us with your current grade, mcgraw hill homework name of your college, school or university and few details as how to contact you


Add Your Comment