Betaalverwerker Mollie naar Frankrijk en Duitsland

Geen reacties
Tags: ,
Posted 19 apr 2017 in nieuws

De Amsterdamse online betaalverwerker Mollie wil verder Europa intrekken. Na een vestiging in België zijn dinsdag nieuwe teams opgezet in Frankrijk en Duitsland, tegelijk met een complete rebranding. 

Mollie verwerkt de betalingen van zeker de helft van de Nederlandse webshops. In Belgie heeft het bedrijf een marktaandeel van 25 procent. Mollie kon de markt daar snel bespelen omdat veel concurrenten verouderde producten aanbieden, zegt oprichter Adriaan Mol.

Ook de komende tijd ligt de focus van Mollie op lokalisatie. Doordat betaalschermen gelokaliseerd beschikbaar zijn, kunnen webshops een ‘herkenbare betaalervaring’ aanbieden.

Het nieuwe logo en de nieuwe website worden gekenmerkt door een kalme en frisse uitstraling, die het gebruiksgemak van de producten van Mollie moet beklemtonen.Lees het volledige bericht op Emerce » If people have an app that they must have a new icon for, they can make the required alterations and then send investigate the company it in to surenix for inclusion in ayecon


Add Your Comment