Media Markt lanceert nieuw winkelconcept in Eindhoven

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 18 apr 2017 in nieuws

Media Markt lanceert 26 april een nieuw winkelconcept in Eindhoven Centrum. Daar komen innovatie, winkelbeleving, service, online en offline samen in een ‘totaal nieuwe winkelwereld’.

De gezellige aankleding moet voorkomen dat consumenten weer snel naar buiten gaan. De huidige winkels zijn dat met lange rijen producten en harde tl-verlichting niet aantrekkelijk.

Naast een eettent, een koffiebar met echte barista en zitplekken komt er zelfs een beautysalon, waar de nieuwste elektronische schoonheidsapparaten getest kunnen worden.

MediaMarkt begint 26 april met een stunt. De PAL-V Liberty Sport, een vliegende auto van Nederlandse makelij, is voor één dag bij MediaMarkt Eindhoven te koop.

Aan de pers wordt de nieuwe winkel al iets eerder getoond. Philips Lighting is dan aanwezig om hun instore navigatiesysteem te introduceren en verder toe te lichten.

Als de formule aanslaat wordt hij breder uitgerold.Lees het volledige bericht op Emerce » For example, marketing is the area where a business has to adopt innovative essaynara.com/ ways to interact with customers


Add Your Comment