Jaap Beernink benoemd tot directievoorzitter van Novel-T

Geen reacties
Tags:
Posted 14 apr 2017 in nieuws

Jaap Beernink zal voortaan de dagelijkse leiding van Novel-T op zich nemen. Novel-T is al bijna tien jaar lang de aanjager van innovatie en ondernemerschap in Twente.

In samenwerking met ondernemers, overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen werkt Novel-T aan vernieuwing van de Twentse economie, resulterende in 11.000 nieuwe banen, internationale opschaling van business cases binnen het midden- en kleinbedrijf en een groot aantal jonge groeibedrijven die uitgroeien tot internationale spelers.

Het bestuursmodel van Novel-T wordt met de komst van Jaap Beernink aangepast. Hij zal als enig bestuurder leiding geven aan een klein  managementteam (met daarin huidig directeur Pieter Dillingh). Intensieve samenwerking met en tussen de founding partners van Novel-T (Universiteit Twente, Saxion, Gemeente Enschede, Regio Twente en Provincie Overijssel) blijft daarbij het uitgangspunt.Lees het volledige bericht op Emerce » However, despite the quality of hong kong universities, www.homework-writer.com/ do my homework in terms of the number of leading institutions japan is still the region’s major force in world higher education


Add Your Comment