Vakantieboulevard.nl nu zelf in de etalage

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 12 apr 2017 in nieuws

Het virtuele winkelcentrum voor reisaanbieders Vakantieboulevard.nl staat te koop. Financier Henk van den Broek (ex-D-reizen) meent dat hij niet de juiste partij is om de volgende stap met het platform te zetten.

Dit bevestigt directeur Willemien de Jong naar aanleiding van berichtgeving op Lokhoff.nl. “De huidige aandeelhouders zoeken iemand die het platform door kan ontwikkelen,” zegt De Jong. “De contouren van Vakantieboulevard.nl staan en het blijft in de lucht, maar er komt een einde aan de huidige exploitatie. Het is aan de koper om te bepalen op welke manier er een draai aan Vakantieboulevard.nl zal worden gegeven. Voor het personeel betekent dit helaas dat hun dienstverband wordt beëindigd.”

Volgens De Jong zijn er gesprekken gaande met een aantal geïnteresseerde partijen, onder andere uit de reisbranche. “Wanneer hier meer over te zeggen valt, weet ik niet.”

Vakantieboulevard.nl werd in maart 2016 gelanceerd als een virtuele winkelstraat waar reisorganisaties een etalage konden ‘huren’. “De ontwikkeling van het platform is behoorlijk succesvol. Veel partijen doen mee en we zijn druk aan het experimenteren welke advertenties werken,” zegt De Jong. “De bezoekersaantallen en conversie stijgen. Alle seinen staan op groen, maar zoals dat vaker gaat bij een start-up, is dat voor de investeerders reden om te kijken wie Vakantieboulevard.nl naar het volgende niveau kan tillen.”

Foto: FS11/Shutterstock.comLees het volledige bericht op Emerce » In terms of ipod https://trackingapps.org/whatsapp-spy-free and ios device synchronization, the impact depends primarily on whether you have been using automatic or manual synchronization


Add Your Comment