Hostingprovider Antagonist biedt voortaan gratis SSL aan

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 11 apr 2017 in nieuws

Hostingprovider Antagonist uit Enschede biedt voortaan gratis SSL (HTTPS) en HTTP/2 aan al haar klanten. Dit ongeacht het afgenomen webhostingpakket. Antagonist wil hiermee naar eigen zeggen een ‘nieuwe norm zetten’.

Antagonist merkt een stijgende behoefte aan beveiligde verbindingen. Dit is niet alleen het gevolg van de Wet bescherming persoonsgegevens. Ook zoekmachine Google honoreert een versleutelde verbinding door een hogere ranking in de zoekresultaten voor websites met SSL. Bovendien tonen browsers steeds duidelijker of een website al dan niet beveiligd is.

Als basis voor de beveiligde verbinding dienen SSL-certificaten van Let’s Encrypt. Antagonist neemt het beheerproces hiervan onder haar hoede. De klant hoeft daardoor zelf geen handelingen te verrichten. Het aanvragen, installeren en vernieuwen van SSL-certificaten wordt automatisch door het bedrijf geregeld.

Naast SSL is Antagonist tevens HTTP/2 gaan gebruiken, de nieuwste versie van het webprotocol HTTP dat het huidige HTTP/1.1 opvolgt. Dit maakt de communicatie tussen de browser en de webserver efficiënter.Lees het volledige bericht op Emerce » Secondly, phosphofructokinase-1 is an allosteric enzyme, which has a great number of activators and format for writing an essay inhibitors


Add Your Comment