Amac koopt concurrent iCentre

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 30 mrt 2017 in nieuws

De premium reseller van Apple-producten Amac neemt zijn concurrent iCentre over. Die laatste naam zal verdwijnen. Er ontstaat een landelijk dekkend netwerk van 47 Amac-winkels.

De 24 winkels van iCentre worden omgedoopt tot Amac-zaken. Alle filialen blijven open, ook de reparatieafdeling, en de 250 medewerkers houden hun baan. Met de overname breidt Amac, voornamelijk actief in het midden en zuiden, zijn bereik uit naar het noorden van het land.

Over de overnameprijs doen de partijen, die de transactie vanmiddag bekend maakten, geen uitspraken. Het Financieele Dagblad houdt het op een bedrag van rond de vijf miljoen euro.

De verkopende partij is Relevant Holdings. Dat gaat door een lastige periode vanwege het recente faillissement van dochterbedrijf The Phone House.

De fysieke winkels spelen een belangrijke rol in het online aankoopproces. Klanten gaan naar de bakstenen zaken om de Apple-producten te bekijken en uit te proberen om deze vervolgens op internet te kopen.

Andere premium resellers zijn onder andere Coolblue en Media Markt.

Foto: dahlstroms (cc)Lees het volledige bericht op Emerce » is the best custom movie reviews provider because of its outstanding movie review writers who can write on any topic related to any field of studies quite https://overnightessay.co.uk/ diligently


Add Your Comment