Stemgestuurd pizza bestellen bij Takeaway.com

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 30 mrt 2017 in nieuws

Klanten van het Duitse zusje van Thuisbezorgd.nl kunnen met hun stem bestellingen plaatsen bij hun lokale thuisbezorger. Ze hebben enkel een Amazon Echo nodig, een ‘praat- en luisterpaaltje’ dat met internet is verbonden.

Vandaag brengt Lieferando namelijk zijn nieuwe skill uit voor Amazon Echo, het internetpaaltje dat Amazon enkele weken geleden in Duitsland introduceerde.

Klanten van Lieferando moeten op de bestelsite drie favoriete maatijden c.q. orders opgeven. Vervolgens kunnen ze tegen hun Echo zeggen: “Alexa, zeg tegen Lieferando dat ik sushi wil bestellen” of “Alexa, vraag Lieferando naar mijn romantische diner”. Betaling en bezorging gaan daarna vanzelf.

Deze skill zal binnen enkele weken ook in Oostenrijk worden geïntroduceerd bij Lieferservice.at.

Amazon is in Duitsland veruit het grootste e-commerceplatform en is drie keer groter dan de nummer twee van de markt, Otto.

Het heeft de mogelijkheid en middelen om zijn eigen producten en diensten de markt in te duwen. Takeaway kan profiteren van dit bereik, niet enkel in termen van omzet maar vooral in PR- en merkwaarde. Iets dat hard nodig is in de strijd tegen Delivery Hero.Lees het volledige bericht op Emerce » And https://www.trackingapps.org best yet, the er-6is are very lightweight, including their thin and unobtrusive cords


Add Your Comment