Totaal nieuwe opzet voor CeBIT

Geen reacties
Tags: ,
Posted 29 mrt 2017 in nieuws

IT-vakbeurs CeBIT werd deze maand voor het laatst in maart gehouden. Vanaf volgend jaar vindt de roemruchte beurs plaats in juni. Beursorganisator Deutsche Messe wil bovendien een jonger publiek trekken.

De beurshallen op de Hannover Messe krijgen overdekte paviljoens voor presentaties, workshops en festiviteiten. De centrale thema’s voor 2018 zijn digitale bedrijfstransformatie, startups en innovatie.

Het is niet voor het eerst dat CeBIT, dat al vanaf de jaren tachtig bestaat, zijn koers verlegt. Toen de Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) besloot tot een jaarlijkse frequentie, ging CeBIT zich meer toeleggen op de zakelijke markt. Ook telecom kreeg minder de aandacht omdat die sector al zijn eigen evenement in Barcelona heeft (Mobile World Congress).

De hoogtijdagen van CeBIT lijken echter voorbij. Er kwamen dit jaar 200.000 bezoekers op af, in het verleden ruim het dubbele.

CeBIT 2018 vindt plaats van 11 tot 15 juni.Lees het volledige bericht op Emerce » Later the film studio and the theatre disk, which belonged to http://homework-writer.com the faculty of theatre, were added


Add Your Comment