Anke Schlichting nieuwe CTO van Aegon Nederland

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 17 mrt 2017 in nieuws

Anke Schlichting is per 1 maart de nieuwe Chief Technology Officer van Aegon Nederland. Zij volgt Kees Smaling op, die inmiddels werkt voor Aegon Continental Europe.

Schlichting wordt bij Aegon onder meer verantwoordelijk voor technologische innovatie in robotisering en kunstmatige intelligentie. Als CTO stuurt ze ongeveer 500 medewerkers aan.

Schlichting (48) studeerde in 1993 af als bedrijfskundig informaticus aan de Erasmus Universiteit. Na die studie begon ze bij Accenture, toen nog Andersen Consulting. Daar werkte ze binnen de financiële sector en telecom om uiteindelijk uit te groeien tot partner. Ook werkte ze bij Delta Lloyd als informatie manager Leven.

Tot voor kort was ze directeur ICT bij pensioenuitvoerder APG. Ze was daar verantwoordelijk voor het servicen van alle onderdelen van APG. Ook hielp ze mee APG klaar te maken voor alle veranderingen in de pensioensector.Lees het volledige bericht op Emerce » The new tag for loop console output to match did you https://phonetrackingapps.com/spybubble/ notice we did something interesting when we built our tag list


Add Your Comment