SAP stelt zakelijke oplossingen beschikbaar via Google Cloud Platform

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 14 mrt 2017 in nieuws

SAP stelt een deel van zijn oplossingen voortaan beschikbaar via het Google Cloud Platform (GCP). Het platform SAP HANA is als eerste aan de beurt.

SAP HANA, express edition is verkrijgbaar via de Google Cloud Launcher Marketplace. In de toekomst zullen meer SAP oplossingen volgen, waaronder SAP Google Cloud.

SAP kan in deze constructie toezichthouder blijven op de data. SAP en Google zetten ook in op kennisdeling op het gebied van IaaS. Ze willen op die manier klanten ondersteunen met governance, risk management en compliance (GRC).

Daarnaast werken de fabrikanten aan een sterke integratie tussen de zakelijke apps van SAP en de Google Suite. Zo komen Google Calendar en Gmail, respectievelijk de onlineagenda en webmaildienst van Google, beschikbaar binnen de oplossingen van SAP. Ook de SAP Cloud Platform Identity and Access Management (IAM)-oplossing is nu geïntegreerd in Google Suite en het Google Cloud Platform.Lees het volledige bericht op Emerce » Interesting http://essaydragon.com/ that these dyes are banned in europe or other countries considered as dangerous


Add Your Comment