Gamestate opent grootste arcade van de Benelux in Utrecht

Geen reacties
Tags:
Posted 10 mrt 2017 in nieuws

Vrijdag 21 april opent de grootste arcade van de Benelux aan de Mariaplaats 13 in Utrecht. De nieuwe en derde vestiging van Gamestate heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter gevuld met life-size games variërend van airhockeys en racespellen tot simulatoren en 4D-videogames. 

Na tientallen jaren verschillende vakantiepark locaties door heel Europa te hebben voorzien van arcades besloot Veltmeijer Group in 2013 ook op zichzelf staande arcades op te gaan zetten.  Het Amerikaanse concept van stand-alone arcades op A1-locaties diende als inspiratie en is aangepaste voor de Europese markt, maar dan met een modernere en luxere uitstraling.

Zo lanceerde Veltmeijer Group in september 2013 het nieuwe concept Gamestate in Kerkrade bij de drukbezochte Leisure Dome. Afgelopen oktober opende in Rotterdam ook de tweede vestiging, Gamestate de Kuip, die binnen drie maanden al meer dan 50.000 bezoekers trok.

Naast de nieuwe vestiging in Utrecht staat Den Haag ook al op de planning voor begin 2017. Ook Amsterdam komt in beeld, maar ook internationale steden als Parijs en Praag.Lees het volledige bericht op Emerce » Encouraging college students to take easy classes so the filling their gpa will be higher


Add Your Comment