Google splitst Hangouts in Chat en Meet

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 10 mrt 2017 in nieuws

Google blaast chatapp Hangouts nieuw leven in met twee nieuwe apps. In navolging van Allo (chat) en Duo (videobellen ) komt Google met Hangouts Chat en Hangouts Meet. Die laatste doet sterk aan Slack denken.

Beide apps maken deel uit van G Suite, het voormalige Google Apps, dat zich vooral op zakelijke gebruikers richt.

Via Chat kunnen bestanden, foto’s en video’s worden uitgewisseld. Binnen de chatdienst is het mogelijk Google Documenten en Spreadsheets te gebruiken. Ook worden bots ondersteund en krijgt Chat een uitgebreide zoekfunctie.

Meet is een vergaderapp voor maximaal 30 deelnemers. Een van de eerste klanten is Braintree, onderdeel van PayPal. Bij gebruik in een browser is een plugin nodig voor Microsoft Edge of Safari van Apple.

Meet is meteen beschikbaar, Chat voorlopig alleen via een select aantal gebruikers. Het is nog niet duidelijk wat er met de huidige versie van Hangouts gaat gebeuren.

Google kondigde ook zakelijke opties aan voor Google Drive, de virtuele opslagdienst. Daarvan zijn de gebruikersrechten voor het delen van folders beter geregeld.Lees het volledige bericht op Emerce » While the focus of this article is on transitioning between devices, the backup procedures outlined in the first part are applicable to any situation where you want to make sure phonetrackingapps.com/best-free-keylogger that an ios device is properly backed up


Add Your Comment