Smartphone met LED cover

Geen reacties
Tags:
Posted 06 mrt 2017 in nieuws

TCL Communication introduceerde vorige week deze Alcatel A5 LED tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Die kent een LED cover waardoor je iedere dag je smartphone een andere kleur of patroon kunt geven.

Via diverse functies kun je met de A5 LED verschillende LED-lichtshows instellen. Die bijvoorbeeld ook reageren op muziek. Of dat ook gevolgen heeft voor het stroomverbruik vertelt het persbericht niet.

De A5 LED is natuurlijk ook gewoon als smartphone te gebruiken. Het toestel beschikt over een 4G LTE-connectie voor streamen en downloaden van muziek en games en de octa-core processor zorgt voor het snel starten van je apps.

De Alcatel A5 LED heeft verder een 5MP front-camera met flits voor selfies, zelfs wanneer er weinig licht is. De camera aan de achterzijde heeft 8MP en een dual-tone-flitser.

De A5 LED is vanaf juni 2017 beschikbaar in Europa voor 199 euo. Het toestel wordt geleverd met een Metallic Black LED back cover en een extra Metallic Black, of een Metallic Silver back cover.Lees het volledige bericht op Emerce » Prospective and incoming rotman mba students now have a www.justbuyessay.com/ chance to win a full scholarship to the rotman mba program by competing in the rotman problem solving challenge


Add Your Comment