Datumprikker sluit samenwerking met AI-starter Pimmr

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 03 mrt 2017 in nieuws

Het bedrijf achter Datumprikker.nl, Calsol, sluit een exclusieve samenwerking met Pimmr om diens locatietechnologie te kunnen gebruiken.

Hierdoor kunnen gebruikers van de datumprikker, gemiddeld zijn dat 7,7 personen per gelegenheid, tegelijk advies krijgen over de locatie waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Want dat is waar Pimmr sterk in is: locatie-advies voor groepen.

In eerste instantie gaat het hier om een exclusieve samenwerking, maar deze kan uitmonden in een overname door Calsol.

Henk de Boer, CEO van Datumprikker: “We zijn volop in ontwikkeling om ons platform te transformeren naar een dienst waarbij we toegevoegde waarde leveren rondom de gehele afspraak. Hierbij kun je denken aan het geven van inspiratie voor activiteiten tijdens of rondom de afspraak.”

Het doel van de gezamenlijke inspanning is schaalvergroting. Door beide diensten te combineren moet een propositie ontstaan die ook op de internationale markt gaat aanslaan. Datumprikker.nl is natuurlijk een Nederlandse aangelegenheid, maar de internationale koepel bestaat in de vorm van Cally.com al. De komende tijd wordt het er sterk ingezet op internationale expansie.

Over twee weken gaat Cally.com in Zweden van start. Het virale karakter van de dienst, mensen uitnodigen voor afspraken, moet voor de organische groei zorgen.

Paul Bongers van Pimmr, binnen de nieuwe constellatie commercieel eindverantwoordelijk, licht toe: “Calsol heeft nog een derde app, Week Cal. Die heeft wereldwijd wekelijks een miljoen gebruikers. Deze app gaan we integreren met Cally.com, zodat we internationaal direct een vliegende start hebben.”

Samen met CEO Henk de Boer spreekt hij de ambitie uit om met Datumprikker en de Pimmr-technologie te groeien tot honderd miljoen gebruikers.

Geld verdient Datumprikker door contextueel relevante reclame te maken tijdens het ‘prikproces’. Daarnaast heeft het commerciële afspraken met Heineken en Vrumona.Lees het volledige bericht op Emerce » Set a goal of writing three majesticpapers.com/ entries a week and then steadily increase it


Add Your Comment