Bol.com in 2016 door omzetgrens van 1 miljard euro

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 01 mrt 2017 in nieuws

Het jaar 2016 gaat bij bol.com de boeken in als het jaar dat de omzet voor het eerst boven de 1 miljard euro lag, zo laten de jaarcijfers van moederbedrijf Ahold Delhaize zien.

Die cijfers werden zojuist gepubliceerd. Over het nettoresultaat van het online warenhuis zegt CEO Dick Boer niets, maar het is bekend dat hij verlies op korte termijn toestaat voor marktaandeel en resultaat op lange termijn.

Details bij de online resultaten geeft Boer niet, enkel de opmerking: “De prestaties in Nederland waren buitengewoon. Dat wordt veroorzaakt door zowel de supermarkten als de online business van AH.nl en bol.com.” Week 51 was de drukste week ooit voor AH.nl. De site verwerkte toen meer dan een miljoen bezoeken per dag.

Het volledige jaarverslag verschijnt later vanochtend.

In maart 2016 voorspelde de CEO al dat de omzet van bol.com door de miljard euro zou gaan in dat jaar.Lees het volledige bericht op Emerce » We have nearly 8,000 customers from many parts of the world who consult us concerning their problems of gcse look at this gathering coursework writing


Add Your Comment