The Social Conference: Van social media naar platformoverstijgende content

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 17 feb 2017 in nieuws

The Social Conference komt er weer aan. Met een boeiend programma vol prachtige cases, inspirerende sprekers en sterke battles. Sprekers zijn dit jaar Anna Nooshin en Erik Kepper (RTL MCN), Anouk Bosma (bol.com) en Judith ten Bokkel (Kantar TNS).

De jaarlijkse uitreiking van De Beste Social Awards staat weer op de rol. In 2016 ging Netflix er met de titel Beste Merk vandoor. T-mobile sleepte de award voor voor beste webcare in de wacht en verloor de dubieuze eer in de categorie slechtste bericht van Henk Krol. In deze De Beste Social Awardshow praat Diederik Broekhuizen, oprichter van The Beste Social, met winnaars en juryleden van 2016 over het afgelopen jaar én de op handen zijnde uitreikingen.

Bij het horen van de naam Berenschot denk je misschien aan een gedegen organisatie waar deskundige adviseurs complexe organisatievraagstukken oplossen. Dat klopt, maar de Berenschot-adviseur is ook vooral mens- en praktijkgericht, innovatief door zijn nieuwsgierigheid en een tikkeltje onconventioneel. Dit maakt werken met en bij Berenschot bijzonder en heel plezierig. Online was dit niet zichtbaar, totdat Berenschot haar online strategie in 2016 drastisch wijzigde en haar 230 adviseurs centraal stelde. Laura de Vaan vertelt er meer over.

Tijdens TSC17 sluiten we tien knappe koppen op in de Escape Room. Ze mogen de ruimte pas verlaten als ze het antwoord hebben op strategisch social-vraagstuk X. Schetstolk Inge de Fluiter vertaalt de antwoorden naar een visueel canvas ‘Social Media essentials 2018’.

Wil jij kans maken op een van de felbegeerde plekken in de escape room van The Social Conference? Formuleer dan nu je strategische social-vraagstuk – voor jouw organisatie of een fictief merk – in een tweet die je markeert met #TSC17. De twee inzenders met de beste suggestie belonen we met een seat in de Escape Room. En daarmee met een gratis ticket voor TSC17!

*) The Social Conference vindt plaats op 23 maart in Amsterdam. Kaarten hier.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment