VidaXL bouwt distributiecentrum in Venlo

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 03 feb 2017 in nieuws

De Europees werkende webshop VidaXL bouwt in Venlo een distributiecentrum van 100.000 m2, naar eigen zeggen de grootste in Nederland.

VidaXL kondigde de start van de nieuwbouw vanochtend aan. Eenmaal afgerond heeft de webwinkel annex marktplaats dubbele capaciteit van wat het had in Nederland. Voorts dient locatie Venlo als uitvalsbasis voor bezorging van orders naar omringende landen. Het bedrijf runt in 21 landen webshops.

De bouw begint deze maand en wordt naar verwachting tegen het einde van 2017 afgerond.

Niet enkel VidaXL maar ook derde partijen gaan gebruik maken van het distributiecentrum. Het gaat dan wel om bedrijven, winkeliers en merken, die hun producten aanbieden in de VidaXL-shops. Want naast winkel exploiteert het bedrijf ook een marktplaats. Derden kunnen hun artikelen in de internationale schappen aanbieden naast de eigen producten.

Gerjan den Hartog, CEO en medeoprichter: “Zo hebben we zeer breed aanbod van huismerkproducten, waarbij we de volledige keten van productontwikkeling tot verzending beheersen en zo de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Hiermee bieden we een scherp alternatief en dat maakt vidaXL echt uniek. Ons platform is echt een marktplaats waar je van alles kunt ontdekken. ”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment