Burst stelt nieuw Head of Insights aan

Geen reacties
Tags: ,
Posted 02 feb 2017 in nieuws

Burst heeft in de persoon van Sandra Swinnen een Head of Insights aangesteld. Zij gaat de afdeling Insights uitbouwen, vooral omdat klanten steeds meer met data en complexe datastructuren werken.

Swinnen was hiervoor Client Manager en Data Scientist bij Deloitte in Sydney. Zij was daar manager van verschillende analyse teams en verantwoordelijk voor het ontwikkelen van data gestuurde oplossingen binnen sectoren als telecommunicatie, retail, verzekeraars en de publieke sector. Daarvoor was ze werkzaam in de analysesector bij Acxiom, Oxyma, Vodafone en Marketresponse.

“Bij Burst sturen we sterk op data en willen we de analyses niet alleen voor de platforms gebruiken die we voor onze klanten ontwikkelen, maar onze klanten uitgebreider inzicht geven door meerdere databronnen te combineren” zegt directeur Hans Maltha. “De data die wij verzamelen en analyseren moet voor de gehele bedrijfsvoering van onze klanten relevant zijn. Op dit moment passen wij dit toe op een aantal internationale accounts om onze klanten echt actionable insights te geven.”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment