Saly Shop wil de ideale combinatie zijn van Marktplaats.nl en Bol.com

Geen reacties
Tags: ,
Posted 02 feb 2017 in nieuws

De Nederlandse startup Saly Shop lanceert een nieuwe online marktplaats voor tweedehands spullen, maar dan met de service van gerenommeerde online webwinkels. ‘De perfecte combinatie tussen Marktplaats.nl en Bol.com.’

Initiatiefnemer Roel Masselink kreeg het idee voor de tweedehands webwinkel toen hij in de auto zat om een Marktplaatsaankoop te gaan bekijken. Als koper heb je doorgaans geen idee wat je aantreft. En ook verkopers weten niet wie ze in huis halen.

Saly Shop wil die zorgen wegnemen. Dat doet het door als betrouwbare tussenpartij op te treden en alle taken over te nemen van zowel koper als verkoper.

Gebruikers die iets willen verkopen, sturen dat op naar Saly Shop en geven aan voor welk bedrag ze het te koop willen zetten. Zodra het bij Saly Shop is aangekomen wordt het product gekeurd om te bepalen in welke staat het zich bevindt. Vervolgens komt het product mét een korte video in de webwinkel.

Kopers krijgen het product in goede, beschermende verpakking nog de volgende dag thuis en kunnen het pakket volgen via track & trace. Betalingen gaan ‘betrouwbaar’ via Saly Shop en iDeal. Klanten krijgen daarnaast een twee weken niet-goed-geld-terug garantie.

Masselink verwacht dat zijn initiatief vooral geschikt is voor elektronica, zoals smartphones, camera’s en laptops. Ook in gespecialiseerd hobbymateriaal voor bijvoorbeeld paardrijden, zeilen of jagen ziet hij potentie.

Bij elke transactie brengt Saly Shop 10 procent van het verkoopbedrag in rekening, met een minimum van 15 en maximum van 60 euro.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment