Emerce Dare opent met Virtual Reality

Geen reacties
Posted 29 nov 2016 in nieuws

Benjamin de Wit, een van de oprichters van het reizende evenement VR Days, opent morgen Emerce Dare, een nieuw evenement voor en door digital creatives met een blik op de toekomst.

De Wit is partner en creative director van het Amsterdamse Virtual Reality bedrijf WeMakeVR. Hij is opgeleid als acteur en werkte samen met de internationaal bekende Toneelgroep Amsterdam 2001-2007. Daarnaast was hij betrokken bij de start van verschillende succesvolle bedrijven, waaronder: Spot On Agency en Studio Stomp.

Virtual reality staat volgens De Wit nog in de kinderschoenen, zo vertelde hij vorig jaar nog in een interview. ‘VR is een nieuwe dimensie, iets dat je opslokt en meesleept in een andere wereld. Ik denk dat de toekomst van Virtual Reality in potentie enorm is.’

Met de Dutch VR-Days probeert men Virtual Reality te laten zien aan het grote publiek. ‘Het is onze ambitie om ook internationaal succes te behalen met deze Virtual Reality dagen. De UK VR Days klinkt ook goed toch?’

Andere onderwerpen op Dare, dat wordt gehouden in Amsterdam, zijn cutting-edge design, interaction design, visual design en creatieve processen.

Emerce Dare wordt op 30 november gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Tickets hier te koop.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment