BrandDeli sluit samenwerking Persgroep voor online video

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 18 nov 2016 in nieuws

BrandDeli gaat exclusief de video’s van Makers Channel exploiteren, de videosite die vorige week door de Persgroep werd overgenomen.

Voor BrandDeli is het weer een stap om zijn positie in het online landschap te verstevigen. Het bedrijf begon is exploitant van nichekanalen op televisie en is bezig zijn horizon te verbreden naar het digitale landschap.

De samwenwerking met de Persgroep houdt concreet in dat de player van Makers Channel op alle digitale platformen van de Persgroep wordt geïntegreerd. Via die constructie kan het saleshuis de reclameverkoop rondom online video op diverse Persgroepplatformen verzorgen.

Marko van Kampen van Makers Channel: “Ons samengaan met de Persgroep past in de ambitie om voor veel meer merken, makers en content partners in Nederland een oplossing te bieden in distributie, productie en het ten gelde brengen van online video. BrandDeli is een perfecte partner om ons zeker bij dit laatste te helpen.“

In de online omgeving begint BrandDeli ervaring op te doen met datagebaseerde reclame en programmatic trading. Dat is expertise waar de tv-tak van het bedrijf van kan profiteren. Mocht de techniek er gereed voor zijn dan, zo veronderstellen experts, zijn het eerst de nichekanalen waar programmatic buying op televisie zal worden toegepast.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment