Tien miljoen groeigeld voor Teamleader

Geen reacties
Tags:
Posted 10 nov 2016 in nieuws

De Europees werkende workflowtool Teamleader heeft een investering van tien miljoen euro opgehaald om zijn diensten breder in Europa uit te rollen.

In deze zogeheten Series B-ronde, de tweede grote investeringsronde, is weer Fortino Capital de leidende investeerder. Wie de andere betrokkenen zijn, houden de partijen voor zich.

Het vier jaar oude Teamleader, opgericht in Gent, ontwikkelde een systeem waarmee bedrijven in de cloud hun hele workflow kunnen beheren. Dat omvat CRM, sales, projectmanagement en facturatie. Met het nieuwe miljoenenkapitaal wil directeur Jeroen de Wit (foto, links) zijn product doorontwikkelen tot een volwaardig platform voor het midden- en kleinbedrijf en inzetten op Europees marktleiderschap in het mkb-segment.

Teamleader heeft reeds kantoren in Amsterdam, Berlijn en Madrid. Daar werkt in totaal honderd man. De Wit wil meer kantoren openen en speculeert op Parijs, Milaan en mogelijk Rome. Concreter dan openbaar gissen wordt nu nog niet.

“Volgens schattingen van de Europese Commissie zijn er maar liefst 23 miljoen mkb-bedrijven in Europa. Heel veel van die mkb’ers zijn momenteel op zoek naar oplossingen om hun productiviteit en competitiviteit te verhogen: zij beseffen dat digitalisering een noodzaak wordt. Door nu bij te tanken zijn we uitstekend gepositioneerd om een gooi te doen naar het marktleiderschap op de mkb-markt.”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment