Oprichters Catawiki doen stap terug

Geen reacties
Tags:
Posted 09 nov 2016 in nieuws

Catawiki-oprichters René Schoenmakers en Marco Jansen dragen per 1 december de dagelijkse leiding van het bedrijf over aan de huidige CFO Ilse Kamps. Zij vinden dat in deze fase het veilinghuis behoefte heeft aan een ervaren manager die het bedrijf nog verder op kan schalen.

Schoenmakers en Jansen blijven actief betrokken als bestuurders. Schoenmakers: ‘We leggen onze dagelijkse rol neer op een moment dat we als bedrijf internationaal echt zijn doorgebroken. De omzet komt nog maar voor een klein deel uit Nederland. Ik heb nu al vaker ervaren dat het ontzettend gaaf is om vanuit het niets een bijzonder bedrijf te creëren. Naast onze betrokkenheid bij Catawiki gaan Marco en ik in de toekomst zeker nog iets nieuws ondernemen.’

Er staat een solide organisatie vol gepassioneerde en slimme mensen, zeggen beide oprichters, die ooit op een zolderkamer zijn begonnen. Het bedrijf is de laatste tijd razendsnel gegroeid. De Catawiki site is inmiddels in 14 talen beschikbaar en deze maand worden daar de talen Hongaars, Roemeens, Fins en Grieks aan toegevoegd.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment