Erik Lamers in directie Virtual Affairs

Geen reacties
Posted 21 okt 2016 in nieuws

Directeur Robin Peters van Virtual Affairs krijgt er een collega bij, Erik Lamers. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten en groei op de nationale en internationale markt.

Lamers was tot voor kort werkzaam als commercieel directeur bij Avanade, dat onder zijn commerciële leiding een aanzienlijke groei doormaakte. Hij stapt over naar het Amsterdamse softwarebedrijf om daar ook een groei-impuls te geven. Collega-directeur Peters zich primair op de operationele aspecten van het bedrijf, waaronder het bedienen van bestaande klanten.

Virtual Affairs heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een softwarebedrijf met veel specialistische kennis over het bank- en verzekeringswezen. De consumentgerichte kant van deze bedrijfstak is sterk aan verandering onderhevig. Fysieke kantoren worden gesloten, meer primaire en klantondersteunende bedrijfsprocessen verhuizen naar het web.

Knab was de eerste grote klant waar het bedrijf de diepte mee in ging in de financiële sector. Dat zijn er nu aanmerkelijk meer.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment