Online huizenplatform voor de ‘latente’ verkoper

Geen reacties
Tags: ,
Posted 20 okt 2016 in nieuws

Opnieuw is een partij opgestaan die online woningen aanbiedt zonder makelaar. Proposall.nl wil zich richten op huiseigenaren die hun woning ‘latent’ willen aanbieden. De eigenaren van deze woningen hoeven niet meteen weg, maar zijn onder condities bereid hun woning te verkopen.

Initatiefnemers Bas Vlemminx (management adviseur) en Ilan Roos (merkstrateeg) denken dat er behoefte is aan een andere manier van verkopen. Er staan te weinig woningen te koop om aan de vraag te voldoen.

Het platform is naar eigen zeggen volledig onafhankelijk; er zijn geen makelaars of andere partijen bij betrokken. Gebruikers kunnen zelf een pagina aanmaken met een korte omschrijving, enkele kenmerken, enkele foto’s en het voorstel dat ze doen. Proposall helpt met gratis online advies. Het platform werkt op basis van no cure no pay.

Eerder deze maand is ook een nieuwe startup met de wat merkwaardige naam Briefje.com de concurrentie met Funda.nl aangegaan. Mensen die een huis zoeken of een huis te koop aanbieden, komen via Briefje.com direct met elkaar in contact. Zonder tussenkomst van een makelaar of open huizen dag.

Briefje.com rekent geen enkele courtage. In het geval er een match is tussen kopers en zoekers worden contactgegevens van de match verstrekt. Hiervoor rekent Briefje.com slechts een bijdrage van 1,50 euro.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment