Volgende week nieuwe MacBooks

Geen reacties
Tags:
Posted 20 okt 2016 in nieuws

Het werd in de ogen van Macheads tijd ook. Volgende week donderdag lanceert Apple zijn nieuwe line-up iMacs en MacBooks. En kennelijk is er voldoende te melden, want er wordt een heel evenement omheen gebouwd op het hoofdkwartier van Apple in Cupertino.

De meeste aandacht zal uitgaan naar een nieuwe MacBookPro, waarvan het laatste model uit 2015 stamt. Naar verluidt krijgt het nieuwe model een dunnere behuizing, meerdere USB C-aansluitingen en Thunderbolt 3. Ook zou er sprake zijn van een OLED balk die de functietoetsen F1 tot en met F12 zal vervangen.

Ook de MacBook Air wordt vernieuwd. Wat daaraan gaat veranderen is niet duidelijk, maar vermoedelijk krijgt ook die een USB C-aansluiting. De 11 inch versie zou verdwijnen omdat Apple de (veel duurdere) MacBook als alternatief heeft. Wie weet wordt de prijs daarvan eindelijk eens flink verlaagd.

Tenslotte krijgt de iMac waarschijnlijk een nieuwe grafische chip van AMD en krijgen alle modellen mogelijk een retina scherm, maar veel daarover is nog niet naar buiten gelekt.

De keynote wordt op 27 oktober live uitgezonden om 19.00 uur Nederlandse tijd.

uitnodiging-27-oktober

 Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment